PROJOB PROFESSIONAL WORKWEAR


Bij ProJob draait alles om kwaliteit en ontwerp. Onze werkkleding is bestand tegen de zwaarste omstandigheden. We gebruiken sterke en bewezen materialen in onze kleding, die grondig worden getest.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We nemen milieu en ethiek uiterst serieus. Milieuvriendelijkheid is een leidraad in het volledige productieproces en de levering. We stellen strenge eisen aan onze leveranciers op het gebied van productietechnieken, materialen en afvalbeheer.

Onze leveranciers moeten voldoen aan de richtlijnen van de Zweedse Vereniging van Textielimporteurs met betrekking tot chemisch gebruik. Ze worden tevens aangemoedigd om hun onderaannemers aan te zetten tot het verminderen van het gebruik van nieuwe materialen, het beperken van afval en het verminderen van energie- en waterverbruik.

ProJob is een innovatief werkkledingmerk met een rijke geschiedenis. Onze kleding beschermt en ondersteunt de hardwerkende mensen die bouwen aan een betere toekomst. We streven ernaar om op het juiste moment en op de juiste plaats het verschil te maken.

Ga terug

Catalogus


Bekijk hier de digitale catalogus van PROJOB. Eventueel kunnen wij u ook voorzien van een papieren exemplaar. Wij nodigen u ook van harte uit om onze showroom te komen bezoeken waarin wij diverse producten van PROJOB aan u kunnen presenteren.

Alles in onze winkel


Werkkleding bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest.

passen in onze winkel
AL JE WERKKLEDING BIJ ELKAAR
brochures downloaden of ophalen
Persoonlijk advies
NOOIT MEER VERKEERDE ARTIKELEN BESTELLEN