ID


Sinds 1983 hebben we veel verschillende bedrijven en evenementen geholpen hun identiteit en saamhorigheidsgevoel te versterken.

In plaats van seizoenstrends na te streven, richten we ons bij ID® op het creëren van Corporate Wear met stijlvolle, klassieke en langdurige ontwerpen die niet uit de mode raken en die hun vorm en kleur behouden na het wassen. Het assortiment omvat iconische klassiekers waarvan de designwortels meer dan 26 jaar teruggaan. Het geheim achter dit duurzame ontwerp is goede kwaliteit en functionele details.

Het zijn allemaal echte voorbeelden van klassieke stijlen die hun aantrekkingskracht behouden. Het beste van alles is dat dezelfde stijl in precies dezelfde kleur keer op keer kan worden besteld - jaar na jaar. De boodschap is eenvoudig - we ontwerpen Corporate Wear die is ontwikkeld om de trends van de tijd te weerstaan en tegelijkertijd een sterk gevoel van identiteit en saamhorigheid te garanderen.

Ga terug

Catalogus


Bekijk hier de digitale catalogus van ID. Eventueel kunnen wij u ook voorzien van een papieren exemplaar. Wij nodigen u ook van harte uit om onze showroom te komen bezoeken waarin wij diverse producten van ID aan u kunnen presenteren.

Alles in onze winkel


Werkkleding bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest.

passen in onze winkel
AL JE WERKKLEDING BIJ ELKAAR
brochures downloaden of ophalen
Persoonlijk advies
NOOIT MEER VERKEERDE ARTIKELEN BESTELLEN