JAMES HARVEST SPORTSWEAR


James Harvest Sportswear staat synoniem voor hoogwaardige kwaliteit, stijl en functionaliteit. Geïnspireerd door de Amerikaanse collegemode, blijft het merk trouw aan de nieuwste trends en integreert het tegelijkertijd functionaliteit in elk ontwerp. De kleding van James Harvest is doordrenkt met vakmanschap en vervaardigd met de allerbeste stoffen. Dit merk is niet alleen geliefd vanwege zijn stijl, maar wordt ook vaak gekozen voor bedrijfskleding.

De oorsprong van James Harvest gaat terug naar 1988, toen het merk werd opgericht in Chattanooga, Tennessee, Verenigde Staten. Het ontstaan ervan viel samen met een keerpunt in de geschiedenis, namelijk de jaren veertig direct na de Tweede Wereldoorlog. In die tijd werd de Major League baseball opnieuw opgestart, nadat het vanwege de oorlogsinspanningen was geannuleerd. Deze historische context vormt mede de basis voor het tijdloze karakter van James Harvest Sportswear.

Wat James Harvest onderscheidt, is niet alleen de esthetische aantrekkingskracht, maar ook het doordachte ontwerp dat geschikt is voor personalisatie. De kledingstukken zijn specifiek ontworpen om te worden voorzien van borduursels of bedrukkingen, waardoor ze perfect zijn voor individuele expressie en ook voor uniforme bedrijfsuitstraling. Met zijn rijke geschiedenis en voortdurende toewijding aan kwaliteit en functionaliteit blijft James Harvest Sportswear een keuze die zowel stijlvol als praktisch is.

Ga terug

Catalogus


Bekijk hier de digitale catalogus van James Harvest. Eventueel kunnen wij u ook voorzien van een papieren exemplaar. Wij nodigen u ook van harte uit om onze showroom te komen bezoeken waarin wij diverse producten van James Harvest aan u kunnen presenteren.

Alles in onze winkel


Werkkleding bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest.

passen in onze winkel
AL JE WERKKLEDING BIJ ELKAAR
brochures downloaden of ophalen
Persoonlijk advies
NOOIT MEER VERKEERDE ARTIKELEN BESTELLEN