Cottover


Cottover is een bekend kledingmerk uit Zweden dat zich inzet voor het maken van kleding op een milieuvriendelijke manier. Wat Cottover zo bijzonder maakt, is dat al hun kleding gemaakt wordt van materialen die goed zijn voor de planeet. Ze gebruiken stoffen zoals biologisch katoen, dat op een speciale manier wordt geteeld zonder het gebruik van schadelijke stoffen, en ook gerecyclede plastic flessen om stof van te maken.

Cottover wil niet alleen mooie kleding maken, maar ook goed zorgen voor de natuur en de mensen. Ze willen laten zien dat kleding maken op een duurzame manier mogelijk is.

Bij Cottover hebben ze verschillende soorten kleding, zoals T-shirts, polo's, truien, hoodies en overhemden. Deze kleding is niet alleen comfortabel om te dragen, maar ook goed voor de wereld om ons heen.

Als je voor Cottover kiest, kies je voor kwaliteit én voor kleding die helpt om onze planeet te beschermen. Het is een merk dat laat zien dat mode en duurzaamheid heel goed samen kunnen gaan, en dat is iets om blij van te worden.

Ga terug

Catalogus


Bekijk hier de digitale catalogus van Cottover. Eventueel kunnen wij u ook voorzien van een papieren exemplaar. Wij nodigen u ook van harte uit om onze showroom te komen bezoeken waarin wij diverse producten van Cottover aan u kunnen presenteren.

Alles in onze winkel


Werkkleding bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest.

passen in onze winkel
AL JE WERKKLEDING BIJ ELKAAR
brochures downloaden of ophalen
Persoonlijk advies
NOOIT MEER VERKEERDE ARTIKELEN BESTELLEN